Iluminat cameră copii

Iluminatul este un element important al designului, dar când vine vorba de tipul de iluminat pentru camera copilului, atenția acordată trebuie să fie și mai mare pentru că un părinte va vrea întotdeauna ca micuțul lui să aibă parte de tot ceea ce este mai bun.

Evită așadar iluminatul dur, găsește corpuri de iluminat cu lumină difuză pentru a face ca orice cameră să pară caldă și primitoare, dar și pentru a reduce contrastul dintre lumină și întuneric, prevenind supra-stimularea și oferind ochilor nedezvoltați ai bebelușului odihna necesară.

Este foarte bine să nu folosiți becuri halogene sau becuri expuse. Lumina emisă de acestea îi face pe bebeluși inconfortabili și anxioși și pot fi chiar periculoase în cazul în care un copil ajunge să atingă aceste tipuri de becuri. Optează pentru accesorii care oferă o lumină difuză, becurile etichetate „soft-white” sau „day white” vor fi mai ușoare pentru ochii bebelușului.

Luați în considerare și locul în care doarme copilul. Corpurile suspendate în formă de clopot arată minunat, dar efectul este mai puțin plăcut atunci când stai direct sub ele.

În categoria iluminat cameră copii găsești: Aplice, Plafoniere, Veioze, Lămpi suspendate, Pendule, Lămpi de birou

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine